Yksilöille

Valon Portti -Energiaterapia
Puhtaan Alkulähteen energia ja tietoisuus

Luonnollinen, hyvinvointia tuova hoitomenetelmä, jonka aikana työstetään perimmäisiä syitä henkiseen kärsimykseen,  emotionaaliseen tasapainottomuuteen ja fyysisiin ongelmiin, sekä aktivoidaan hoidettavan luontaisia, positiivisia ominaisuuksia ja kykyjä.  Hoito aktivoi hoidettavan luontaisen kyvyn parantaa itsensä.  
Hoito auttaa tietoisuudentasoa kohoamaan ja sitä voidaan vastaanottaa elämän eri osa-alueilla ilmeneviin ongelmiin. 

Hoidon aikana syntyy korkeavärähteinen energia-/tietoisuuskenttä, joka mahdollistaa hoidettavan luontaisen parannusmekanismin aktivoitumisen ja siten hoidettavassa alkaa paranemisprosessi. Hoidettavan oma korkein tietoisuus sallii korkeamman tietoisuudentason muutokset, ja siten luo sopivimman parantumis- ja kasvuvauhdin. Energiaterapiaa käytetään myös ennaltaehkäisemään sairauksia ja ylläpitämään terveyttä.
Energiaterapiaan tullessasi, sinulla voi olla hoidon aihe valmiina, tai voit tulla hoitoon ja katson aiheen intuitiivisesti. 

Hoitoa voidaan vastaanottaa pääsääntöisesti korkeintaan viiden päivän välein, koska hoidon aikaansaamien muutosten 'sulattamiseen' tarvitaan riittävästi integraatioaikaa. Akuuteissa tapauksissa voidaan hoitaa päivittäin. Hoitosarja on usein suositeltavaa.

Hoidon alussa ja lopussa käydään tarvittavat keskustelut. Hoidettava lepää rentoutuneena pitkällään hoidon ajan. 

Soveltuu kaikenikäisille, elämänkatsomuksesta riippumatta.

Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa ja lääkitystä, vaikkakin se voi vapauttaa hoidettavan toisinaan myös täysin fyysisistä kivuista ja sairaudesta. Hoitosuhteessa toteutuu ehdoton vaitiolovelvollisuus. 

• Lähihoitoja saatavana Alavudella.
• Hoitopäiviä tilattaessa muille paikkakunnille.
• Yksilöhoidot myös kaukohoitoina eli hoidettava voi rentoutua kotonaan sovittuna aikana, ja energiahoito tapahtuu välimatkasta huolimatta. 

Hoitoaikavaraukset soittamalla: 040 5002240 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Hoitokerran kesto:
1 tunti 70€
1½ tuntia 90€

Lämpimästi tervetuloa!