Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Irtipäästäminen/tosi rakkaus, kaukoteitse

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Irtipäästäminen/tosi rakkaus

ke 12.9.2018
klo 19-20

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia päästämään irti siitä mikä ei edistä omaa kasvua ja todellisen rakkauden virtaa.
Thich Nath Hanh on sanonut, että todellisessa irtipäästämisessä meidän tulee oppia rakkautta yhä täydemmin. Hän jakaa tämän neljään alueeseen, joihin keskitymme tämän hoitokerran aikana. Nämä alueet ovat: Maitri (Metta), intentio ja kyky tarjota iloa ja onnellisuutta. Myötätunto. Kiitollisuus ja ilo, ilo joka on epäitsekästä ja kiitollisuutta meidän tulee harjoittaa todellisessa irtipäästämisessä. Mielentyyneys.
Nämä vievät myös kohti ihmissuhteita, joita ei rasita kielteiset kiinnittymiset, vaan ne pohjaajat terveeseen, vahvaan ja vaivattomasti virtaavaan rakkauteen.

Tämä hoitokerta keskittyy hoitamaan näitä mainittuja aihealueita.
Hoitokerran aikana viedään osallistujat korkeampaan tietoisuudentilaan, joka mahdollistaa esteiden poistumista egotietoisuudesta.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen.
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Osallistuminen 20€.
Ilmoittautumiset viimeistään kaksi päivää aiemmin, jotta ehdin varmuudella lähettää tarvittavat lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.