Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Siipien kantavuuteen luottaminen, kaukoteitse

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Omien siipien kantavuuteen luottaminen

su 30.9.2018
klo 19-20

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia luottamaan omien siipien kantavuuteen.

Monet painivat epäluottamuksen kanssa, uskaltaako tehdä sittenkään elämänmuutosta, mitä on ehkä jo kauankin miettinyt. Tämän hoitokerran aikana poistetaan alitajuisia pelkoja, jotka estävät/hidastavat muutoksien toteuttamista ja elämässä eteenpäin menemistä. Monelle aloittaminen on se vaikein osuus, mutta sen askeleen otettuaan huomaakin omaavansa hyvin vankat ja kestävät siivet.

Hoitokerran aikana viedään osallistujat korkeampaan tietoisuudentilaan, joka mahdollistaa esteiden poistumista egotietoisuudesta kyseiseen aiheeseen liittyen.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen.
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Osallistuminen 20€.
Ilmoittautumiset viimeistään kaksi päivää aiemmin, jotta ehdin varmuudella lähettää tarvittavat lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.