Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Syyspäiväntasauksen ajan hoito, kaukoteitse

 Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Syyspäiväntasauksen ajan hoito

su 23.9.2018
klo 19-20, 20€

Syyspäiväntasauksen päivänä päivä ja yö ovat yhtä pitkiä ja nyt Aurinko siirtyy vaa'an merkkiin 23.9., jolloin korostuu harmonian ja rauhan tasapaino elämässä.

Kun oivallamme ja toteutamme tasa-arvoisuutemme, elämä siirtyy luonnollisesti kohti harmoniaa. Nyt onkin hyvä keskittyä ja työstää itsessä kaikkea sitä, mikä on estänyt harmonian ja tasapainon ilmentymistä elämässä ja samalla antaa vanhojen erillisyyttä ylläpitävien mallien jatkaa poistumistaan, yksinkertaisesti päästämällä niistä tietoisesti irti ja tiedostamalla niiden jatkamisen hyödyttömyyden oman (ja kollektiivisen) kehityksen kannalta.
Hoitokerran aikana viedään osallistujat korkeampaan tietoisuudentilaan, joka mahdollistaa esteiden poistumista egotietoisuudesta.

Hoidon aikana poistetaan henkilökohtaisen karman lisäksi myös sukulinjan karmaa, joka on ollut painolastina aiheeseen liittyen.
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.


Ilmoittautumiset viimeistään kaksi päivää aiemmin, jotta ehdin varmuudella lähettää tarvittavat lisätiedot:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.