Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Lepo/rentoutuminen itseen, kaukohoitona


Valon Portti - Hoitomeditaatio:

Lepo/rentoutuminen itseen

la 13.10.2018
klo 19-20

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia rentoutumaan omaan korkeimpaan itseensä, jossa on mahdollista nopeasti kokea rentoutunut tila.

Jos olet hyvin stressaantunut, on hyvä oppia lepäämään päivän mittaan omassa sisäisessä rauhassa, saada yhteys siihen tilaan. Se on olemassa meissä kaikissa joka hetki. Tarvitaan vain toistoja, jotta koemme sen yhä helpommin ja nopeammin, ja tämä hoitokerta auttaa myös energeettisesti tässä asiassa.
  
Hoitokerran aikana viedään osallistujat korkeampaan tietoisuudentilaan, joka mahdollistaa esteiden poistumista egotietoisuudesta kyseiseen aiheeseen liittyen.

Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Osallistuminen 20€.
Ilmoittautumiset viimeistään kaksi päivää aiemmin, jotta ehdin varmuudella lähettää tarvittavat lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.