Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Ihmissuhteet, kaukohoitona

Valon Portti - Hoitomeditaatio:

Ihmissuhteiden hoito

su 14.10.2018
klo 19-20

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana hoidetaan osallistujan valitsemaa ihmissuhdetta tai -suhteita, siten että osallistuja on toisena osapuolena suhteessa.

Tämä hoitokerta keskittyy poistamaan niitä alkusyitä, alitajuisia pelkoja ja ylläpitäjiä egotietoisuudesta, jotka aiheuttavat ongelmaa ihmissuhteissa. Ne voivat painottua tunnepuolelle tai mieleen tai molempiin yhtälailla. Hoito kohdistuu osallistujaan ja hänen ongelmiinsa suhteessa valitsemaansa ihmissuhteeseen/ihmissuhteisiin.

Hoitokerran aikana viedään osallistujat korkeampaan tietoisuudentilaan, joka mahdollistaa esteiden poistumista egotietoisuudesta.
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Osallistuminen 20€.
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.