Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Täydenkuun ajan hoito, kaukoteitse

Valon Portti -hoitomeditaatio:

Täydenkuun ajan hoito
ke 24.10.2018

klo 19-20

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, joka ajoittuu täydenkuun voimakkaaseen aikaan.

Täysikuu on nyt härän vaikutuksen alaisena, joka haastaa käyttämään viisasta erottelukykyä. Tämä on syvällisen muutoksen kuu, jos uskallamme katsoa itsepetoksen syvyyksiin ja tarvittaessa päästää irti vanhan minän tavoista. Lopputulos voi olla energiamme ja aikomuksemme voimakas ja positiivinen uudelleenkalibrointi, jos sallimme sen.

Tämän hoitokerran aikana hoidetaan myös perimmäisiä syitä henkiseen kärsimykseen, emotionaaliseen tasapainottomuuteen ja fyysisiin ongelmiin, sekä aktivoidaan hoidettavan luontaisia, positiivisia ominaisuuksia ja kykyjä.

Hoito ohjautuu osallistujan sen hetkisten tarpeiden mukaan, tai hoidettava voi halutessaan itse määrittää hoidon aiheen aikomuksensa avulla.
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Osallistuminen 20€.
Ilmoittautumiset viimeistään kaksi päivää aiemmin, jotta ehdin lähettämään tarkemmat lisätiedot hoidon vastaanottamiseksi: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.