Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Itsensä rakastaminen, kaukohoitona


Valon Portti - hoitomeditaatio:

Itsensä rakastaminen
ma 15.10.2018

klo 19-20

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia pysyvämmin korkeampaan tietoisuudentilaan, jossa on mahdollista rakastaa itseään pyyteettömästi.
Hoidon aikana poistetaan egotietoisuudessa olevia tukoksia, jotka ylläpitävät tilaa, jossa emme pysty rakastamaan itseämme ehdoitta.

Pyrimme rakastamaan toisia parhaan kykymme mukaan, mutta jos pohja on heikko eli emme rakasta itseämme aidosti, kykymme rakastaa toisia pyyteettömästi on yhtä huteralla perustalla, vaikka kuinka toisin itsellemme uskottelisimme. Sen tähden on tärkeää pystyä elämään aidosta itsestä käsin, joka on vapaa egon rajoitteista. Pohjimmiltamme olemme rakkautta. Voimme kokea itse olevamme rakkautta. Se on ydinolemuksemme.
   
Hoitokerran aikana viedään osallistujat korkeampaan tietoisuudentilaan, joka mahdollistaa esteiden poistumista egotietoisuudesta kyseiseen aiheeseen liittyen.

Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Osallistuminen 20€.
Ilmoittautumiset viimeistään kaksi päivää aiemmin, jotta ehdin varmuudella lähettää tarvittavat lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.