Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Valonkantokyvyn lisääminen, transmissio

Valon Portti -transmissio:

Valonkantokyvyn lisääminen
pe 26.10.2018

klo 19-20

Tämä on transmissio osallistujien valonkantokyvyn lisäämiseksi. Valonkantokykymme kohoaa jatkuvasti käydessämme läpi elämän haasteita, niiden oppiläksyt sisäistäessämme samalla valo meissä lisääntyy tietoisuuden kasvun myötä ja egon tietämättömyyden pienentyessä. Tämä transmissio on heille, jotka haluavat saada itselleen apua tähän prosessiin tai nopeuttaa itsensä työstämisen prosessia.

Mikä on transmissio?
Valon Portti -transmissio on lähinnä verrattavissa initiaatioon eli vihkimykseen, joita energiahoitokursseilla olleet ovat tottuneet vastaanottamaan. Se voidaan antaa tiettyyn energiaan, tiettyyn tietoisuuteen tai kykyyn. Tällä kertaa transmissiolla autetaan osallistujia pääsemään tilaan, jossa he kykenevät kantamaan enemmän valoa itsessään, kehon soluissa, koko energiajärjestelmässään ja olemuksessaan.

Vastaanottajat kokevat transmission usein voimakkaasti, sen vaikuttaessä syvälle tietoisuuteen, sydämeen ja hermojärjestelmään tullen osaksi niitä, auttaen siten pääsemään syvempään yhteyteen korkeampaan tietoisuuteen, energiaan, kykyyn tai tilaan.

Olen saanut kyvyn välittää transmissioita toistakymmentä vuotta sitten energiaterapeuttiopettajaltani.

Transmissiossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta.
Transmissio vastaanotetaan rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten.

Energiahoidoille tyypilliset puhdistusoireilut ovat mahdollisia jo etukäteen, transmission aikana ja jälkeenpäin, kun energiajärjestelmä, keho mukaan lukien,  valmistautuvat ja kokevat kohoavan värähtelyn ja tietoisuudentilan.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Osallistuminen 100€.
Ilmoittautumiset viimeistään kaksi päivää aiemmin, jotta ehdin varmuudella lähettää tarvittavat lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.