Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Kosminen sisäänvirtaus -hoitosarja, kaukohoitona

Valon Portti  5 päivän hoitojakso, kaukohoitona:
Kosmisen sisäänvirtauksen vastaanottaminen - yhdistyminen, aktivointi, integrointi

ke-su  21-25.11.2018
Klo 20.00-20.30 päivittäin

Valon Portti -hoitojakso kohdistuu nyt auttamaan osallistujia vastaanottamaan syvemmille tasoille kosmista sisäänvirtausta. Marraskuu on suuri muutosten kuukausi.
 
Tämä hoitokerta on helpottamaan osallistujia yhdistymään ja pysymään korkeammassa tietoisuudentilassa maksimoidakseen kosmisen sisäänvirtauksen hyödyn. Hoitosarjaan sisältyy myös integrointi.
Täysikuu tuo myös voimavaikutuksen sopivasti juuri hoitosarjan aikana, 23.11.

Hoidossa käytetään korkeavärähteistä Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta.
Hoidot vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten.

Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Hoitosarjan osallitumismaksu 50€.
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240.

Olet lämpimästi tervetullut lähemmäs todellista itseäsi!


Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.

 

 

 

Sandra Walterin kirjoitus aiheesta:
Valmistautuminen kollektiiviseen kehityskaarimuutokseen 21.–25.11.

Valmistaudumme nyt tulevaan sisäänvirtaukseen 21.–25.11. Sen odotetaan olevan voimakas kollektiivinen aikajana/kehityskaarimuutos. Yhdistymme tarjoamaan korkean värähtelyn todellisuutta kaikille halukkaille sydämille, sekä hyväksymään korkeamman vaihtoehdon – ruumiillistuminen ja täysi Lähde-itsenä-kokemus omana kehityskaarenamme – ja vahvistamaan sitä. Kutsu tätä esiin kaikkien toisiinsa yhdistyneiden tähtiporttien kautta, mukaan luettuna oma sydämesi ja Gaia.

Kuten jokainen portti tänä voimakkaana transformaatiovuotena, ne rakentavat ja laajentavat kosmisia virtauksia plasman lisätunkeutumiselle. Korkeavärähteisen heimon kokemukset muuttuvat jo mukautumaan tähän kollektiiviaikomukseen, ja minulle näytetään tämän ensisijaisen Kristus-aikajanan nostavan monet henkiinheräämiskokemukseen uuden vuoden alussa.

Tämä sallii lisää jumalaisia DNA-koodeja ja -säikeitä kaksoispaikantua kenttiimme, lisää timantti-aurinko-toroidikenttiä aktivoitua ja Gaian ytimen ja verkkojen mukautua. Se tuntuu jo erittäin pyhältä käytävältä ja tervetulleelta kokemukselta puhdistusvuoden jälkeen. Kunnioittakaamme pyhää palveluamme hyvin.

Korkeavärähteisellä heimolla tapahtuu ruumiillistumista nyt-hetkessä. Ruumiillistuminen muuttaa Gaian energiakenttiä. Informaatio paljastaa, että joulu-tammikuu ovat voimakas käytävä ensiruumiillistajille. Samalla kun se on kaunis, päivänselvä ja ainutlaatuinen kokemus, aikomuksemme on olla palveluksessa ja avata näitä siltoja uuteen Maahan kaikille halukkaille sydämille. Teemme tämän tietoisella aikomuksella, pyhillä mestaruuskäytännöillä ja yhdistymällä usein kollektiiviseen ihmissydänverkkoon.

Seuraa sisäistä opastusta tässä kuussa – se saattaa tuntua ennustamattomalta tai vieraalta. Nyt on hetki poistaa myrkkyä kaikilta tasoilta, jotta uusi aalto voi päästä sisään. Tue tätä valoaaltoa ajatuksissa, sanoissa, teoissa, luomisessa ja hengessä. Syvä itsetutkiskelu ja puhdistaminen ovat olleet tämän vuoden teema – nyt paljastuu syy. Kaikki tapahtuu jumalaisen täydellisesti.

Solaris astuu hyvin latautuneeseen fotonitaajuuskaistaan, ja Lähdekoodit aktivoivat sisällä ja ulkona täysin uuteen kokemukseen. Muutimme todellisuutta tänä vuonna, ja nyt käsillä on uusi kollektiivinen kehityskaarimuutos.

Moniulotteinen itse ottaa hallintaan tämän matkan, ja meidän täytyy olla uskollinen timantti-aurinko-sydämellemme. Ainoa tapa jolla ruumiillistumisesta tulee täysi, tämänhetkinen kokemus, on tietoinen aikomus ja harjoittelu. DNA:mme alkaa lähettää puhdasta, positiivista fotonivaloa – meistä tulee puhdas tähtiportti paljastamaan uutta.