Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Kokemiseen antautuminen peloitta, kaukohoitona

Valon Portti - hoitomeditaatio:
Kokemiseen antautuminen ilman pelkoa
la 12.1.2019
klo 19-20
 
Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana poistetaan osallistujien erillisyystietoisuudessa olevaa pelkoa antautua kokemaan elämässä eteen tulevia asioita.
 
Rajoitamme hyvin helposti itseämme pelkästään jo vain sillä, että emme uskalla sallia itsemme uppoutua asioihin, kohdata asioita. On helpompaa sivuuttaa, mutta silloin jää myös monta tarpeellista kasvunpaikkaa kokematta.
On helpompaa esim. jatkaa vanhaa käyttäytymismallia ristiriitaisessa vuorovaikutustilanteessa, kuin antaa itsensä kokea tilanne. Pelko, ja useimmiten vielä alitajuinen pelko, jähmettää meidät ja sitten reagoimme kuten aina ennenkin, sen sijaan että sallisimme itsemme jäädä tarkkailemaan tilannetta ja kokea jotain täysin uudenlaista ja vapautua sekä kasvaa sen myötä.
Tämä hoitokerta keskittyy poistamaan pelkoa, joka estää meitä kokemasta tilanteita ja asioita, tapahtuivatpa ne meissä sisäisesti tai ulkoisesti muiden kanssa.
  
Hoitokerran aikana viedään osallistujat korkeampaan tietoisuudentilaan, joka mahdollistaa esteiden poistumista egotietoisuudesta kyseiseen aiheeseen liittyen.
 
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.
 
Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana ja/tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.
 
Osallistuminen 20€.
Ilmoittautumiset viimeistään kaksi päivää aiemmin, jotta ehdin varmuudella lähettää tarvittavat lisätiedot ja saada vastausviestin sinulta:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240
 
Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!
 
Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.

 

Tammikuu 2019 hoitoaiheet:
pe  11.1.  Vuoden 2019 esteiden poistoa
la   12.1.  Kokemiseen antautuminen peloitta
su  13.1.  Korkeimpien aikomusten aktivointi vuodelle 2019
la   19.1.  Ykseyden ajattelemisesta sen kokemiseen
ma 21.1.  Verikuu - täydellisen kuunpimennyksen ajan hoito
la   26.1.   Värien hyväksyminen, väriaalloille avautuminen
su  27.1.   Omavalintaisen aiheen hoito