Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Ykseyden ajattelemisesta sen kokemiseen, kaukohoitona

Valon Portti - hoitomeditaatio:
Ykseyden ajattelemisesta sen kokemiseen
la 19.1.2019
klo 19-20
 
Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana osallistujien erillisyystietoisuudessa olevia rajoittuneita ajatus- ja tunnemalleja sekä henkisyyteen liittyviä opittujen asioiden kiinnittymistä poistetaan.
 
Tietyssä vaiheessa kehitystämme tarvitsemme inspiraatiota ja tietoa ulkopuoleltamme ja usein saamme sitä lukemalla ja kuulemalla erilaisia oppeja ja opetuksia. Ongelmalliseksi se koituu, jos jumitumme niihin tai emme ymmärrä opetuksen todellista ydintä.
 
Emme pääse ykseyteen sen ajattelemisella, siitä lukemalla ja yrittämällä ymmärtää sitä. Ykseys on kokemista. Ilman mielen väliintuloa.


Hoitomeditaation aikana poistetaan osallistujien erillisyystietoisuuden ylläpitämiä taajuuksia ja värähtelyjä, jotka estävät ja hidastavat aikomustemme selkeyttä ja voimaa.
  
Hoitokerran aikana viedään osallistujat korkeampaan tietoisuudentilaan, joka mahdollistaa esteiden poistumista egotietoisuudesta kyseiseen aiheeseen liittyen.
 
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.
 
Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana ja/tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.
 
Osallistuminen 20€.
Ilmoittautumiset viimeistään kaksi päivää aiemmin, jotta ehdin varmuudella lähettää tarvittavat lisätiedot ja saada vastausviestin sinulta:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240
 
Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!
 
Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.

 

Tammikuu 2019 hoitoaiheet:
pe  11.1.  Vuoden 2019 esteiden poistoa
la   12.1.  Kokemiseen antautuminen peloitta
su  13.1.  Korkeimpien aikomusten aktivointi vuodelle 2019
la   19.1.  Ykseyden ajattelemisesta sen kokemiseen
ma 21.1.  Verikuu - täydellisen kuunpimennyksen ajan hoito
la   26.1.   Värien hyväksyminen, väriaalloille avautuminen
su  27.1.   Omavalintaisen aiheen hoito