Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Maria Magdalena -transmissio, etänä


Valon Portti-transmissio, etänä:
Maria Magdalena
pe 25.1.2019
klo 19-20

Transmissioon osallistujat saavat itselleen voimakkaamman yhteyden Maria Magdalenan tietoisuuteen ja energiaan.
 
Tämä tuo Jumalallisen Äidin syvemmän läsnäolon itseesi, olemukseesi ja voit hyödyntää sitä meditaatioissasi ja arjessasi. Sen tuoman korkean tietoisuudentason ja voiman vuoksi, se on hyödyksi myös energiahoitajille.


Mikä on Valon Portin Maria Magdalena -transmissio?
Transmissio tarkoittaa energian-/voimansiirtoa ja se on lähinnä verrattavissa initiaatioon, joita energiahoitajat vastaanottavat koulutuksissaan.
Transmission muodossa annettu initiaatio vaikuttaa syvälle tietoisuuteen, sydämeen ja hermojärjestelmään tullen osaksi niitä, auttaen siten vastaanottajaa saamaan toimivan yhteyden kyseisen transmission energiaan ja tietoisuuteen.
Tämä transmissio tuo tyynnyttävää vakautta ja rauhaa, se antaa yhteyden feminiiniseen luojalähteeseen ja edesauttaa sydämestä käsin elämäistä.
Olen saanut kyvyn tehdä transmissioita viitisentoista vuotta sitten opettajaltani energiaterapeuttikoulutuksessa.


Osallistujan tulee vastaanottaa transmissio rentoutuneena aloillaan. Energiahoidolle tyypilliset puhdistusoireilut ovat mahdollisia etukäteen, transmission aikana ja/tai jälkeenpäin,  kun osallistujat kokevat sen vaikutukset ja integroituvat kohonneeseen värähtelytaajuuteen ja tietoisuudentilaan.

Transmission jälkeen osallistujat pystyvät virrattamaan Maria Magdalena energiaa ja -tietoisuutta kasvunsa ja kehittymisensä tueksi, ja se mahdollistaa myös meditaatioiden syvenemisen,  tiivistettynä sanoen se mahdollistaa sulautumaan korkeampiin ulottuvuuksiin, joista käsin pystymme luomaan täysin uudenlaista sydäntietoista elämän todellisuutta.

Transmissio laittaa osalla voimakkaita puhdistusprosesseja käyntiin, joiden mahdollisuudesta tulee olla tietoinen.
Tunne-elämältään ja mieleltään epävakaat eivät voi osallistua tähän transmissioon, koska täytyy olla kykyä ja halua hyväksyä sekä työstää omia pintaan, tietoiseen mieleen nousevia negatiivisia menneisyyden malleja/tunteita ja siten omata vastuunottokykyä omasta egomielestään ja erillisyystietoisuudelle ominaisista reagoinneista. Osallistujan tulee pystyä ottamaan itsenäisesti vastuuta alitajuisista, työstöä vaativista prosesseista.

Tähän transmissioon osallistujat voivat osallistua jälkeenpäin kolme viikkoa kestävään meditaatiojaksoon päivittäin klo 20.00-20.10, jota varten luon energeettisen ryhmäkentän, joka tuo valoa osallistujien energiajärjestelmiin tämän kolmen viikon ajan 24/7.

Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa ja lääkitystä.


Osallistuminen 100e.
Ilmoittautumiset viimeistään kaksi päivää aiemmin, jotta ehdin lähettää tarvittavat lisätiedot ja saada vastausviestin sinulta:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

 
Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!


Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.