Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Värien hyväksyminen, väriaalloille avautuminen, kaukohoitona


Valon Portti -hoitomeditaatio:
Värien hyväksyminen, väriaalloille avautuminen
la 26.1.2019
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana avataan osallistujien tietoisuutta ja mieltä hyväksymään, omaksumaan kaikkien värien aallot ja taajuudet, avautumaan näkyvän valon koko spektrille.

Meillä on monesti lempivärejä ja värejä, joita välttelemme toteamalla etteivät ne sovi meille tai emme pidä niistä. Värimieltymykset vaikuttavat mm.värivalintoihin vaatetuksessamme ja sisustuksessamme.
Jos meillä on selkeitä 'inhokkivärejä', joihin emme voi suhtautua neutraalisti tai joihin emme voisi kuvitella pukeutuvamme, saattaa olla hyvä katsoa syvemmälle asian taakse.

Kaikki on energiaa, taajuutta ja värähtelyä. Värit vaikuttavat vahvasti olotilaamme. Auramme ovat eri värisiä, energiakeskuksemme ovat eri värisiä. Intro- ja extrovertit ovat mieltyneitä eri väreihin. Reagoimme väreihin alitajunnan tasolla.
Kuten Edgar Cayce sanoo, voimme käyttää värien värähtelyä sopusoinnussa luovien voimien suhteen tai voimme käyttää sitä itsekkäisiin tai itseä tyydyttäviin tarkoituksiin.

Tämä hoitokerta keskittyy poistamaan tiedostettuja ja alitajuisia tietoisuudessä esiintyviä esteitä, jotka rajoittavat elämämme luomista ja  kokemista sen koko väriloistossa. 
(Cayce on kirjoittanut esim. Auras - an essay on the meaning of colors, josta löydät lyhyessä muodossa tietoa värien vaikutuksista (netistä löytyy pdf).  Roger Lewis on kirjoittanut mielenkiintoisen kirjan, josta löytyy syvempää tietoa, jota pintaa tutkivat tiedemiehet eivät tutki: Värit ja Edgar Cayce.)


Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset viimeistään kaksi päivää aiemmin, jotta ehdin varmuudella lähettää tarvittavat lisätiedot ja saada vastausviestin sinulta:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.

 

Tammikuu 2019 hoitoaiheet:
pe  11.1.  Vuoden 2019 esteiden poistoa
la   12.1.  Kokemiseen antautuminen peloitta
su  13.1.  Korkeimpien aikomusten aktivointi vuodelle 2019
la   19.1.  Ykseyden ajattelemisesta sen kokemiseen
ma 21.1.  Verikuu - täydellisen kuunpimennyksen ajan hoito
la   26.1.   Värien hyväksyminen, väriaalloille avautuminen
su  27.1.   Omavalintaisen aiheen hoito