Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Meditointipaikkasi värähtelyn kohotus, kaukona

Valon Portti - hoitomeditaatio: 

Meditaatiopaikkasi värähtelyn kohotus
su 24.2.2019
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana puhdistetaan osallistujien vakituisen meditointipaikan energioita ja kohotetaan paikan värähtelytasoa edesauttamaan syvempiä meditaatioita kyseisessä paikassa/kohdassa. Samalla tapahtuu hoitoa osallistujalle syventämään meditaatioita.

Hoitokerran aikana viedään osallistujat korkeampaan tietoisuudentilaan, joka mahdollistaa esteiden poistumista egotietoisuudesta kyseiseen aiheeseen liittyen.
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana ja/tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.


Ilmoittautumiset viimeistään kaksi päivää aiemmin, jotta ehdin lähettää tarvittavat lisätiedot ja saada vastausviestin sinulta:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.