Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Uuden kuun ajan hoitosessio, kaukohoitona

Valon Portti -hoitomeditaatio:

Uuden kuun ajan -hoitosessio
ke 6.3.2019

klo 19-20, 20€


Jokainen uusikuu tulee uuden aloituksen kanssa ja tämän kertainen uusikuu vielä enemmän kuin yleensä sen linkittyessä samaan aikaan tapahtuvaan, odotettuun siirtymään kun Uranus jättää Oinaan ja siirtyy Härkään.
Tämä siirtyminen ei tuo mitään pientä muutosta, vaan perustavalaatuisen muutoksen elämään. Uranus pysyy Härässä seuraavat seitsemän vuotta.
Uranus on vapauden, valaistumisen ja vapautumisen planeetta. Kun vapauden tunteesi herää, muutos ei ole kaukana. Päätös on sinun.

Neptunuksen vaikutus myös avaa täysin uusia mahdollisuuksia nyt uuden kuun aikana, jos olet valmis rohkeutta vaativaan sukellukseen sielusi syvyyksiin.

Tämän kertainen hoito keskittyy energeettisesti ja tietoisuuden tasolla auttamaan osallistujia kunkin akuuteimmissa muutos- ja kasvuprosesseissa uudenkuun aikaan liittyen.

Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.
Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.