Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Kevätpäiväntasaus -hoitosessio, kaukohoitona

Valon Portti -hoitomeditaatio:

Kevätpäiväntasaus
ke 20.3.2019
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia vastaanottamaan ja hyödyntämään tämän voimapäivän potentiaalia tietoisuuden kehityksessä ja yhdistymään kollektiivisiin korkeampiin aikajanoihin ja niiden mahdollistamiin uusiin kokemuksiin ja luovuudentasoihin.  

Päiväntasaus on uuden valon sisäänvirtausryöpyn avainhetki tasapainottavien ominaisuuksien vuoksi.
Lisäksi täydenkuun läheisyyden vaikutus tekee siitä erittäin voimallisen päivän tasapainoon ja todellisuuksien uudelleenkirjoittamiseen ollakseen linjassa yhtenäisen galaktisen muutoksen kanssa.

Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.
Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

 

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.