Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Muutoksenpelon transformointi, kaukohoitona

Valon Portti -hoitomeditaatio:

Muutoksenpelon transformointi
pe 8.3.2019

klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana poistetaan energeettisesti osallistujien egotietoisuuden pelkotaajuutta muutosta kohtaan.
Samalla tuodaan korkeampaa tietoisuutta luomaan korkeavärähteisempi, vakaampi tila.

Olemmme parhaillaan ottamassa suuria askelia tietoisuuden kasvussamme yksilötasolla ja kollektiivisesti, ja on luonnollista seurausta että kohonneet valo-/taajuustasot nostavat pintaan vielä selvittämättömät, syvät, pelkoon (erillisyyteen, illuusioon) pohjautuvat ajatus- ja tunnemallit.

Tämän kertainen hoito keskittyy energeettisesti ja tietoisuuden tasolla vapauttamaan osallistujia kunkin akuuteimmissa muutospeloissa.

Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.
Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.