Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Ylösnousemuspilarin puhdistaminen, kaukoteitse

Valon Portti -transmissio, kaukona:

Ylösnousemuspilarin puhdistaminen

ke 27.3.2019
klo 19-20
 
Transmission vastaanottajien ylösnousemuspilaria puhdistetaan.
Chakrajärjestelmämme kokee muutoksia nykyisessä nopeassa kehityksen tahdissa. Yhtenäinen 33 chakran järjestelmä, ylösnousemuspilari,  tarjoaa puhtaan kokemuksen korkeimman itsemme kehossa olemisesta, johon parhaillaan totuttelemme. Tämä tukee mestaruustaitojemme . 
 
Mikä on Valon Portin Ylösnousemuspilarin puhdistaminen -transmissio?
Transmissio tarkoittaa energian-/voimansiirtoa ja se on lähinnä verrattavissa initiaatioon, joita energiahoitajat vastaanottavat koulutuksissaan. Se voidaan antaa tiettyyn energiaan, tietoisuuteen, tilaan tai kykyyn.
Transmission muodossa annettu aktivointi/puhdistus vaikuttaa syvälle vastaanottajan energiajärjestelmässä ja tietoisuudessa.
Olen saanut kyvyn tehdä transmissioita viitisentoista vuotta sitten opettajaltani energiaterapeuttikoulutuksessa.
 
Osallistuja vastaanottaa transmissio rentoutuneena aloillaan. Energiahoidolle tyypilliset puhdistusoireilut ovat mahdollisia etukäteen, transmission aikana ja/tai jälkeenpäin,  kun osallistujat kokevat sen vaikutukset ja integroituvat kohonneeseen värähtelytaajuuteen ja tietoisuudentilaan.
Transmissio laittaa osalla voimakkaita puhdistusprosesseja käyntiin, joiden mahdollisuudesta tulee olla tietoinen. Osallistujan tulee omata vastuunottokykyä ja ymmärrystä omasta puhdistusprosessista.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa ja lääkitystä.
 
 
Osallistuminen 50e.
Ilmoittautumiset kaksi päivää aiemmin, jotta ehdin lähettää tarvittavat lisätiedot ja saada vastausviestin sinulta:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240 (laita spostiosoitteesi viestiin)
 
 
Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!
 
 
Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.