Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Selkeys, kaukohoitona

Valon Portti -hoitomeditaatio:

Selkeys
su 17.3.2019

klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia selkeyden tilaan.

Moni meistä on käynyt tietoisesti ja käy parhaillaan läpi suurta muutosta tietoisuudessaan, kun vanha minä on jäämässä täysin taakse. Mieli saattaa olla täynnä uusia asioita, suuntia, mahdollisuuksia, visioita. Uutta tapaa nähdä, havainnoida ja kokea.
Toisinaan mieli jää ylikierroksille, emmekä pysty rentoutumaan keskukseemme. Saatat kokea että tarvitset apua mielen selkeyttämiseen, mikä on todellista korkeimman itsesi osoittamaa suuntaa ja mikä on mielen tapaa kahlata asioiden valtameressä.

Tämä hoitokerta keskittyy selkiyttämään mieltä tavoitteittesi, itsesi työstämisen ja sisäisen äänesi suhteen.

Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.
Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.