Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Integrointitietoisuus transmissiona, kaukona

Valon Portti -transmissio, kaukona:
Integroitumistietoisuus

su 21.4.2019
klo 19-20
 
Tähän transmissioon osallistujat saavat itselleen todella hienon työkalun tietoisuutensa avuksi kohdatessaan jokapäiväisiä ongelmia itsensä työstämisessä ja kohdatessaan välillä ylenpalttisen rasittavaa muutospainetta. Eli kun elämme läpi tavallista elämäämme ja mahdollisesti alkaa välillä ahdistaa ja tökkiä.

Tämä on tarkoitettu ainostaan heille itsensä työstämisen tiellä oleville, jotka ovat halukkaita ottamaan vastuuta omasta kehityksestään ja aidosti kohtaamaan itsensä. Tekemään työtä sen eteen.
Tarvitsemme integroitumisaikaa sopeutuaksemme muutoksiin, joita tapahtuu parhaillaan valtavaa vauhtia tietoisuudessamme.

Halutessasi osallistua tähän transmissioon, saat avuksesi kiitollisuutta herättävän tietoisuuden lahjan, joka edesauttaa integroitumistasi.
Voit käyttää sitä jatkossa tarvittaessa vaikka joka päivä kolmen-viiden minuutin ajan kerrallaan, jonka jälkeen rentoudut aloillasi kymmenen minuuttia sen käyttämisen jälkeen antaen itsesi ja asioiden vain olla.
(Jos olet ollut toistakymmentä vuotta sitten Johnin koulutuksessa hänen kurssilaisenaan ja vastaanottanut silloin samannimisen transmission, tämä on hänen nykypäivään päivittämä versio kyseisestä tietoisuudesta vastaamaan nykyistä tarvetta, joten lämpimästi tervetuloa ilmoittautumaan mukaan. Tämä on ensimmäinen kerta kun välitän sen eteenpäin tässä päivitetyssä muodossa.)
  
Mikä on Valon Portin Integroitumistietoisuus-transmissio?
Transmissio tarkoittaa energian-/voimansiirtoa ja se on lähinnä verrattavissa initiaatioon, joita energiahoitajat vastaanottavat koulutuksissaan.
Jatkossa tätä transmissiota käyttäessä, osallistuja edesauttaa itseään pääsemään nopeammin ja selkeämmin eteenpäin omassa kehityksessään, elämässään, kun hän kohtaa haastavia asioita. Yleensä tarvitsemme aikaa, joskus runsaastikin, päästäksemme yli ja käsiteltääksemme jonkin asian perinpohjin, että olemme sen kanssa todella sujut voidaksemme mennä eteenpäin, ettei kyseinen asia todella vaivaa enää meitä.
Tämä kyseinen transmissio on todella odotettu apu tähän saumaan. Isot ongelmat tietysti ilmenevät joka päivä enemmän tai vähemmän taustalla piinaavina tai jäytävinä tunteina. Tähän kaikkeen voimme käyttää integroimistietoisuutta.
Transmission muodossa annettu initiaatio vaikuttaa syvälle tietoisuuteen, sydämeen ja hermojärjestelmään tullen osaksi niitä, auttaen siten vastaanottajaa saamaan toimivan yhteyden kyseisen transmission energiaan ja tietoisuuteen, kykyyn tai tilaan.
Olen saanut kyvyn tehdä transmissioita viitisentoista vuotta sitten opettajaltani energiaterapeuttikoulutuksessa.
 
Osallistujan tulee vastaanottaa transmissio rentoutuneena aloillaan. Energiahoidolle tyypilliset puhdistusoireilut ovat mahdollisia etukäteen, transmission aikana ja/tai jälkeenpäin,  kun osallistujat kokevat sen vaikutukset ja integroituvat kohonneeseen värähtelytaajuuteen ja tietoisuudentilaan.
 
Transmission jälkeen osallistujat pystyvät virrattamaan Integroitumistietoisuutta itselleen kasvunsa ja kehittymisensä tueksi ja nopeuttamaan siten kehitystään korkeammille tietoisuuden tasoille.
 
Transmissio laittaa osalla voimakkaita puhdistusprosesseja käyntiin, joiden mahdollisuudesta tulee olla tietoinen.
Tulee olla kykyä ja halua hyväksyä sekä työstää omia pintaan, tietoiseen mieleen nousevia negatiivisia menneisyyden malleja/tunteita ja siten omata vastuunottokykyä omasta egomielestään ja erillisyystietoisuudelle ominaisista reagoinneista. Osallistujan tulee pystyä ottamaan itsenäisesti vastuuta alitajuisista, työstöä vaativista prosesseista.
 
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa ja lääkitystä.
 
 
Osallistuminen 75e.
Ilmoittautumisia kaksi päivää aikaisemmin:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240 (laita spostiosoitteesi viestiin)
 
 
Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!
 
 
Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.

valonportti.com