Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Maksan energeettinen puhdistus, kaukohoitona

Valon Portti -hoitomeditaatio

Maksan energeettinen hoito
ke 17.4.2019

klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana hoidetaan osallistujien maksaan liittyviä ongelmia.

Hoito keskittyy energeettisesti ja tietoisuuden tasolla puhdistamaan ja hoitamaan maksan tilaa. Maksa rasittuu ja voi vaurioitua mm pitkään jatkuneista vihan tunteista, vihaisena olemisesta, raivon tunteista, joita ei haluta/osata käsitellä ja työstää pois.
Tämä hoitokerta kohdistuu yksinomaan vapauttamaan osallistujia maksaan jo kertyneistä negatiivisista tunnepainolasteista. Vapautuminen voi vaikuttaa positiivisesti myös maksan fyysiseen tilaan.

Hoidon käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.
Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.

Energiaterapia on täydentävä hoito ja sitä ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

 

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.