Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Buddha-transmissio, kaukona

Valon Portti-transmissio, kaukona:

Buddha
la 18.5.2019
klo 19-20

 
Transmissioon osallistujat saavat itselleen voimakkaamman yhteyden Buddhan tietoisuuteen ja energiaan.

Mikä on Valon Portin Buddha -transmissio?
Transmissio tarkoittaa energian-/voimansiirtoa ja se on lähinnä verrattavissa initiaatioon, joita energiahoitajat vastaanottavat koulutuksissaan.
Transmission muodossa annettu initiaatio vaikuttaa syvälle tietoisuuteen, sydämeen ja hermojärjestelmään tullen osaksi niitä, auttaen siten vastaanottajaa saamaan toimivan yhteyden kyseisen transmission energiaan ja tietoisuuteen.
Olen saanut kyvyn tehdä transmissioita viitisentoista vuotta sitten opettajaltani energiaterapeuttikoulutuksessa.
 

Osallistujan tulee vastaanottaa transmissio rentoutuneena aloillaan. Energiahoidolle tyypilliset puhdistusoireilut ovat mahdollisia etukäteen, transmission aikana ja/tai jälkeenpäin,  kun osallistujat kokevat sen vaikutukset ja integroituvat kohonneeseen värähtelytaajuuteen ja tietoisuudentilaan.

Transmission jälkeen osallistujat pystyvät virrattamaan Buddha energiaa ja -tietoisuutta kasvunsa ja kehittymisensä tueksi, ja se mahdollistaa myös meditaatioiden syvenemisen,  tiivistettynä sanoen se mahdollistaa sulautumaan korkeampiin ulottuvuuksiin, joista käsin pystymme luomaan täysin uudenlaista sydäntietoista elämän todellisuutta.

 
Transmissio voi laittaa osalla voimakkaita puhdistusprosesseja käyntiin, joiden mahdollisuudesta tulee olla tietoinen.

Tunne-elämältään ja mieleltään epävakaat eivät voi osallistua tähän transmissioon, koska täytyy olla kykyä ja halua hyväksyä sekä työstää omia pintaan, tietoiseen mieleen nousevia negatiivisia menneisyyden malleja/tunteita ja siten omata vastuunottokykyä omasta egomielestään ja erillisyystietoisuudelle ominaisista reagoinneista. Osallistujan tulee pystyä ottamaan itsenäisesti vastuuta alitajuisista, työstöä vaativista prosesseista.

Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa ja lääkitystä.

Osallistuminen 100e.
Ilmoittautumiset viimeistään kaksi päivää aiemmin, jotta ehdin lähettää tarvittavat lisätiedot ja saada vastausviestin sinulta:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

 
 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!


Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.