Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Munuaiset, kaukohoitona

Valon Portti -hoitomeditaatio:

Munuaisten energeettinen hoito
ke 15.5.2019

klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana hoidetaan osallistujien munuaisia.

Munuaiset ovat oppimisen elimiä. Oppiminen on pelosta vapautumista ja se voidaan tehdä kahdella tavalla: voittamalla pelkonsa tietoisesti tai alitajuisesti, tai vapauttamalla pelkonsa tietoisesti. Pelkojensa kieltäminen tai teeskenteleminen ettei omaa pelkoja, ei poista niitä.
Myös esim. pettymys, petetyksi tuleminen, tunne että minut on torjuttu taka-alalle, liittyvät munuaisten emotionaaliseen profiiliin. Kehitys on pelosta vapautumisen prosessi.

Tämä hoitokerta keskittyy energeettisesti ja tietoisuuden tasolla puhdistamaan ja hoitamaan osallistujien munuaisten tilaa.
Hoito kohdistuu vapauttamaan munuaisiin kertyneistä negatiivisista tunnepainolasteista, peloista ja karmasta. Vapautuminen voi vaikuttaa myös fyysiseen tilaan, kun pintaan nousseita alitajuisia asioita on tiedostettu ja työstetty.


Hoidon käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.
Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.

Energiaterapia on täydentävä hoito ja sitä ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , 040 5002240

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

 

Toukokuun muita hoitoaiheita:
5.5.    Tietoisuuden kohotusta
7.5.    Tunnekeho
8.5.    Vanhemmuus
10.5.   Sappi
11.5.   Mantelitumake (amygdala)
13.5.   Oma voima
15.5.   Munuaiset
25.5.   Hermojärjestelmä
26.5.   Niskasärky
28.5.   Karman poistoa
29.5.   Immuunijärjestelmä
30.5.   Yläkeho
31.5.   Alakeho

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.