Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Totuustietoisuus transmissio, kaukoteitse


Valon Portti -transmissio, kaukona:

Totuustietoisuus
pe 17.5.2019
klo 19-20
 
Transmission vastaanottajia autetaan syvempään yhteyteen henkilökohtaiseen totuustietoisuustilaan.

Perimmäinen totuus on oivallus, että olemme yhtä Alkulähteen kanssa ja yhtä kaiken elämän kanssa. Itsensä tutkimusprosessissa fyysisyyden kautta, teeskentelemme ettemme tiedä tätä tosiasiaa. Tarkoituksemme on vähitellen palata muistamiseen kuka ja mitä todella olemme. Huijaamme itsemme ajattelemaan, että käsityksemme on totuus. Sen sijaan se on vain luomus, josta egomme pitää.
Päästäksemme lähemmäs totuutta, meidän tulee jatkuvasti tarkkailla itseämme ja tehdä parempia valintoja. Lopettaa itsemme harhauttaminen. Tunnustaa vaillinaisuutemme ja kohdata itsemme. Sen jälkeen elää paremmalla tavalla. Kysy itseltäsi "Mitä Alkulähde tekisi?" Tämä hoitava transmissio auttaa tietoisuuttasi tunnistamaan sen mikä On.
Totuustietoisuudesta tulee osa tietoisuuttasi.

 
Mikä on Valon Portin Totuustietoisuus -transmissio?
Transmissio tarkoittaa energian-/voimansiirtoa ja se on lähinnä verrattavissa initiaatioon, joita energiahoitajat vastaanottavat koulutuksissaan. Se voidaan antaa tiettyyn energiaan, tietoisuuteen, tilaan tai kykyyn.
Transmission muodossa annettu aktivointi/puhdistus vaikuttaa syvälle vastaanottajan energiajärjestelmässä ja tietoisuudessa.
Tätä Totuustietoisuutta osallistujat voivat käyttää omissa meditaatioissaan viedäkseen itseään syvemmälle omaan totuuteensa.
Olen saanut kyvyn tehdä transmissioita viitisentoista vuotta sitten opettajaltani energiaterapeuttikoulutuksessa.
 
Osallistuja vastaanottaa transmissio rentoutuneena aloillaan. Energiahoidolle tyypilliset puhdistusoireilut ovat mahdollisia etukäteen, transmission aikana ja/tai jälkeenpäin,  kun osallistujat kokevat sen vaikutukset ja integroituvat kohonneeseen värähtelytaajuuteen ja tietoisuudentilaan.
Transmissio laittaa osalla voimakkaita puhdistusprosesseja käyntiin, joiden mahdollisuudesta tulee olla tietoinen. Osallistujan tulee omata vastuunottokykyä ja ymmärrystä omasta puhdistusprosessista.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa ja lääkitystä.
 
 
Osallistuminen 80e.
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , 040 5002240 (laita spostiosoitteesi viestiin)
 
 
Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!
 
 
Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.