Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Täydenkuun ajan hoito, kaukohoitona

Valon Portti -hoitomeditaatio:

Täydenkuun ajan hoitosessio
ma 17.6.2019

klo 19-20
 
Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, joka ajoittuu täydenkuun voimakkaaseen aikaan, jolloin on hyvä työstää tietoisuuttaan ja ehdollistumiaan. Täysikuu on hyvää aikaa saattaa asioita tolalleen.

Tämän kertaisen täysikuun planeettavaikutukset haastaa syvimmät uskomuksesi, mihin sinä syvimmiltäsi uskot. Se voi kyseenalaistaa ne toden teolla.
Voit myös kokea todella kohottavan, positiivisen täydenkuun. Tämä voi olla erittäin silmiä avaavaa aikaa.  Se auttaa ravistelemaan vanhoja luutuneita, aikanaan toimivia ja hyväksi havaittuja uskomuksia itsestä, elämästä, kaikkeudesta.  Täysikuu on täydellistä aikaa selvittää sydämen kautta menneisyyttä, vanhoja todellisuuksia, pelkoja ja ohjelmointeja.  Täysikuu on maailmankaikkeuden tapa auttaa meitä käsittelemään muutosta ja kasvua.
 
Hoitomeditaation aikana hoidetaan perimmäisiä syitä henkiseen kärsimykseen, emotionaaliseen tasapainottomuuteen ja fyysisiin ongelmiin, sekä aktivoidaan hoidettavan luontaisia, positiivisia ominaisuuksia ja kykyjä.
Hoito ohjautuu osallistujan sen hetkisten tarpeiden mukaan, tai hoidettava voi halutessaan itse määrittää hoidon aiheen aikomuksensa avulla.
 
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.
 
Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.
 
 
Osallistuminen 20€.
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240 (viestiin sähköpostiosoitteesi)

 
Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

 

Kesäkuu 2019 Valon Portti -hoitomeditaatiot:
to    6.6.    Suolisto
la     8.6.    Omavalintainen aihe
ma 10.6.   Itsensä rehellinen kohtaaminen
ti    11.6.   Yksinäisyys
la   15.6.    Lymfa
su  16.6.    Painajaiset
ma 17.6.   Täysikuu
ti    18.6.   Faskia
ke  19.6.   Sisäinen voittaja   
pe  21.6.   Kesäpäivänseisaus - Mystinen lähdeitse
la   22.6.   Uudistunut tunnekeho
su  23.6.   Nautinto
ti   25.6.   Aineenvaihdunta
 
Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.