Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Nautinto, kaukohoitona

Valon Portti -hoitomeditaatio:

Nautinto
su 23.6.2019

klo 19-20

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana vapautetaan osallistujia näkemään ja kokemaan elämässä enemmän tasapainoista nautintoa.

Hoito keskittyy energeettisesti ja tietoisuuden tasolla puhdistamaan ja hoitamaan egotietoisuutta (mieltä ja tunteita), niiden taustalla vaikuttavia alitajuisia pelkoja ja karmaa.
Kiellämme usein nautinnon elämästä syyllisyydentunteiden takia tai kokiessamme ettemme ole rakkauden arvoisia. Useimmiten tämä tapahtuu automaattisesti alitajunnan sysäämänä toimintona, koska olemme uskotelleet itsellemme kyllin kauan, ettemme ansaitse nauttia elämässä ja elämästä. 
Syvällä alitajunnassa kulkevat kotoa opitut mallit, joita lojaalisti toistamme vielä aikuisinakin, miettimättä sen kummemmin niiden tarpeellisuutta ja järkevyyttä. Ne voivat kuitenkin estää meitä rentoutumasta ja antamasta itsellemme lepoa ja aikaa nauttia.
Vielä lisäksi sukulinjamme karman malleja voi olla suoraan DNA:ssamme. Mutta tähän kaikkeen on mahdollista vaikuttaa, jotta ohjelmoinnit vihdoin muuttuvat.

Luonteestamme riippuen, saatamme olla myös aikamoisia orjapiiskureita itsellemme, jos emme täytä omia kriteerejä osaamisessamme tai tekemisissämme.
On hyväksi oman mielenrauhan kannalta oppia suhtautumaan neutraalisti elämän plussiin ja miinuksiin. Siten myös pitkäkestoisina, haastavinakin aikoina kykenee kokemaan elämän nautinnollisena. Auttaa, kun hyväksyy sen mikä on sillä hetkellä ja tekee parhaansa. Olla armollinen itselle. Vaikeudet eivät itsessään ole nautintoa, mutta suhtautumisemme niihin on ratkaiseva tekijä. Se on omissa käsissämme.

Toisaalta voimme paeta sisästä epätasapainoamme liiallisiin nautintoihin. Etsimme jatkuvasti nautintoja eri asioista ja tavallinen arki muuttuu samaa vauhtia epätyydyttäväksi. Tämä kierre on hyvä katkaista ennen kuin se riistäytyy käsistä.
 

Tämä hoitokerta kohdistuu vapauttamaan osallistujia kertyneistä negatiivisista painolasteista, jotka estävät meitä kokemasta nautintoa tasapainoisesti, jotta voimme jälleen höllätä itsemme ja elämämme suhteen sekä nauttia matkastamme.

 

Hoidon käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.
Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.

Energiaterapia on täydentävä hoito ja sitä ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Osallistuminen 20€.
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

 

Kesäkuu 2019 Valon Portti -hoitomeditaatiot:
to    6.6.    Suolisto
la     8.6.    Omavalintainen aihe
ma 10.6.   Itsensä rehellinen kohtaaminen
ti    11.6.   Yksinäisyys
la   15.6.    Lymfa
su  16.6.    Painajaiset
ma 17.6.   Täysikuu
ti    18.6.   Faskia
ke  19.6.   Sisäinen voittaja  
pe  21.6.   Kesäpäivänseisaus - Mystinen lähdeitse
la   22.6.   Uudistunut tunnekeho
su  23.6.   Nautinto
ti   25.6.   Aineenvaihdunta

 

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.