Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Arcturus-transmissio, kaukoteitse

Valon Portti-transmissio, kaukona:

Arcturus
su 21.7.2019
klo 19-20

Transmissioon osallistujat saavat itselleen voimakkaamman yhteyden Arcturuslaisten tietoisuuteen ja energiaan.
Arcturuslaiset auttavat ihmisiä pyyteettömään rakkauteen ja elämään korkeammassa tietoisuudessa.

Mikä on Valon Portin Arcturus -transmissio?
Transmissio tarkoittaa energian-/voimansiirtoa ja se on lähinnä verrattavissa initiaatioon, joita energiahoitajat vastaanottavat koulutuksissaan.
Transmission muodossa annettu initiaatio vaikuttaa syvälle tietoisuuteen, sydämeen ja hermojärjestelmään tullen osaksi niitä, auttaen siten vastaanottajaa saamaan toimivan yhteyden kyseisen transmission energiaan ja tietoisuuteen.
Olen saanut kyvyn tehdä transmissioita viitisentoista vuotta sitten opettajaltani energiaterapeuttikoulutuksessa.
 

Osallistujan tulee vastaanottaa transmissio rentoutuneena aloillaan. Energiahoidolle tyypilliset puhdistusoireilut ovat mahdollisia etukäteen, transmission aikana ja/tai jälkeenpäin,  kun osallistujat kokevat sen vaikutukset ja integroituvat kohonneeseen värähtelytaajuuteen ja tietoisuudentilaan.

Transmission jälkeen osallistujat pystyvät virrattamaan Arcturus-energiaa ja -tietoisuutta kasvunsa ja kehittymisensä tueksi, ja se mahdollistaa myös meditaatioiden syvenemisen,  tiivistettynä sanoen se mahdollistaa sulautumaan korkeampiin ulottuvuuksiin, joista käsin pystymme luomaan täysin uudenlaista sydäntietoista elämän todellisuutta.

 
Transmissio voi laittaa osalla voimakkaita puhdistusprosesseja käyntiin, joiden mahdollisuudesta tulee olla tietoinen.

Tunne-elämältään ja mieleltään epävakaat eivät voi osallistua tähän transmissioon, koska täytyy olla kykyä ja halua hyväksyä sekä työstää omia pintaan, tietoiseen mieleen nousevia negatiivisia menneisyyden malleja/tunteita ja siten omata vastuunottokykyä omasta egomielestään ja erillisyystietoisuudelle ominaisista reagoinneista. Osallistujan tulee pystyä ottamaan itsenäisesti vastuuta alitajuisista, työstöä vaativista prosesseista.

Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa ja lääkitystä.

Osallistuminen 100e.
Ilmoittautumiset:  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!


Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.