Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Misofonia, kaukohoitona

Valon Portti -hoitomeditaatio:

Misofonia
to 18.7.2019

klo 19-20
 
Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana hoidetaan osallistujien misofoniaa eli sietokyvyn alentumista tietyille äänille, kuten esim. ruoan maiskutukselle.

Misofoniasta kärsivä saattaa kokea tietyt tavalliset äänet sietämättöminä ja joutua raivon ja ahdistuksen valtaan niitä kuullessaan. Yleensä kyseessä on lähimpien ihmisten aiheuttamat tavalliset äänet kuten hengitysääni, tuhina, huohotus, jalkojen laahaus, leukojen louskutus, pureskeluäänet, nivelten naksauttelu ja usein juuri ruoan syömisestä syntyvät äänet.
Kyse on autonomisen hermoston yliherkkyydestä, johon liittyy negatiivisia tunteita ja se on neurobiologinen, käytökseen liittyvä häiriö.
 
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.
 
Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.
 
 
Osallistuminen 20€.
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240 (viestiin sähköpostiosoitteesi)

 
Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.