Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Energiahoitokyky eläimille -aktivointi, kaukona

Valon Portti -transmissio:


Hoitokyvyn aktivoiminen eläinten energiahoitamiseen

la 16.11.2019
klo 19-20

Transmissiossa aktivoidaan osallistujien kykyä tehdä energiahoitoa eläimille.
Transmissiotunnin aikana puhdistetaan lisäksi ihmistietoisuudessa ja energiakentässä olevia esteitä, jotka ovat estäneet jo aiemmin auttamasta eläimiä energian ja tietoisuuden avulla.

Eläimet tietävät milloin tarvitsevat hoitoa ja vastaanottavat kyllä apua, kun sitä tarjotaan.

Osallistujan tulee vastaanottaa transmissio rentoutuneena aloillaan sen syvärentouttavan vaikutuksen vuoksi. Energiahoidolle tyypilliset puhdistusoireilut ovat mahdollisia etukäteen, transmission aikana ja/tai jälkeenpäin,  kun osallistujat kokevat sen vaikutukset ja integroituvat kohonneeseen värähtelytaajuuteen ja tietoisuudentilaan.

Mikä on Valon Portti -transmissio?
Voimakas energiansiirto, jonka aikana osallistujan luontaisia kykyjä aktivoidaan ja voimistetaan. Transmissio voidaan kohdistaa esim. voimistamaan yhteyttä tiettyyn tietoisuuteen ja energiaan, tai aktivoimaan kykyä tehdä energiahoitoja. Transmissiot voidaan kokea hyödylliseksi avuksi tietoisuuden kohoamisen avuksi matkallamme sydämeemme, moniulotteisiksi, korkeavärähteisiksi itseksi. Mahdollisuudet ovat rajattomat.
Tämän kertainen transmissio on aktivoimaan kykyä hoitaa eläimiä energiahoidoin, eli aktivoidaan hoitamiseen tarvittavat energiakanavat. Jos jo teet energiahoitoja eläimille, tämä transmissio mahdollistaa syventävän ja laajentavan vaikutuksen.

 
Osallistuminen 50€.
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240 (viestiin sähköpostiosoitteesi).

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

 

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.