Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
MA'A Äiti Maa II-tason kurssi, Kankaanpää

MA'A Äiti Maa II-tason kurssi
(toisten hoitaminen, hoitovoiman lisäys)

su 9.6.2019
klo 10-18

II-kurssitaso tuo hoitojen syvenemisen ja laajentumisen, hoitosi voimistuvat ja opit hoitamaan myös toisia. Yhteytesi Äitimaahan vahvistuu entisestään ja saat hoitoihisi uusia menetelmiä.

Kurssilla saamasi vihkimykset mahdollistavat pääsyn tietoisuuden korkeammille tasoille, kykenet tekemään voimallisimpia hoitoja ja yhteytesi omaan sisimpääsi, todelliseen itseesi vahvistuu.

Sydämen avautuminen edesauttaa ja nopeuttaa omaa matkantekoasi. Menneestä irtipäästäminen on helpompaa ja vastaavasti uudelle avautuminen nopeutuu.

Ihmiskunnan kasvun yhteydessä puhutaan kristustietoisuudesta. Se on korkean, puhtaan tietoisuudentason tila, johon me kaikki olemme kasvamassa, kukin omalla tavallaan ja vauhdillaan. Kyse on yksinkertaisesti luonnollisesta kehityksestä, jossa ihmiskuntana olemme mukana.

Saatuasi II-tason vihkimykset, saat mahdollisuuden nopeampaan tietoisuuden kasvuun myös tämän kristusaspektin kautta, mikä liittyy voimakkaasti MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiolinjaan.

Hoitamalla toisia pystyt edesauttamaan myös heidän avautumistaan tietoisuuden korkeammille tasoille ja voit auttaa heitä maadoittamaan korkeat värähtelyt fyysiselle tasolle, kehoon. Kehomme tarvitsee usein apua myös vanhojen, raskaiden energioiden poistamiseksi.

II-tason voi hyvin käydä myös omaksi hyödykseen, henkilökohtaista kasvua varten, ellei ole aikomusta alkaa tehdä toisille hoitoja, sillä II-taso voimistaa hoitovoimaasi.
Voit puhdistaa tilanteisiin, ihmissuhteisiin, paikkoihin, rakennuksiin, tavaroihin, ruokaan jne kertynyttä negatiivista energiaa sekä haitallisia energiasidoksia yhä tehokkaammin ja nopeammin.

Osallistuja vastaanottaa kaksi eri vihkimystä: initiaation Äitimaan energiaan/tietoisuuteen sekä initiaation Kristus-energiaan ja -tietoisuuteen. Molemmat nyt II-kurssitason voimakkuudella.

Käytyäsi MA'A Äiti Maa II-kurssitason ja suoritettuasi hyväksytysti vaaditun määrän hoitoja, sinusta tulee MA'A™ Äiti Maa -hoitaja. Näin voit alkaa hoitaa myös muita todistuksen saatuasi.
II-tason jälkeen on mahdollista osallistua syventävälle III-tasolle ja siitä halutessaan ohjaajakoulutukseen.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan entisestään syventämään matkaa Itseesi!


II-kurssin osallistumismaksu:
150€
opisk., eläkel., työttömät 135€

Kurssinvetäjänä: Hoitomenetelmän perustaja, energiaterapeutti, energiahoitajien kouluttaja 20 vuoden kokemuksella, Netta Cosgrove
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240