Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Puhdistusta & integrointia, kaukohoitona

Valon Portti -hoitomeditaatio:

Energeettistä puhdistusta ja integrointia
ke 20.11.2019

klo 19-20

Tämän energiahoito/tietoisuussession aikana puhdistetaan osallistujien energiakentästä ja egotietoisuudesta vanhoja rakenteita, pelkoja, tunnetason jumeja ym linjautuaksemme korkeampaan kehityskaareemme. Olemme hyvässä kohtaa matkallamme omaan todelliseen, aitoon voimaamme.

Lakkaamme antamasta energiaamme sinne missä se ei palvele tai tue korkeinta aikomustamme ja hyväämme. Näemme selkeästi vanhat rajoittavat tapamme, alemmat ajatustavat ja niin valitessamme, on helppoa jättää ne taakse. Se vaatii omaa, sisältä tulevaa tarvetta ja päätöstä.
Teemme tilaa kosmisen rakkauden uusille tasoille virrata sisään ja annamme tilaa rakkausvalolle. 
     
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen paranemisprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Osallistuminen 20€.
Ilmoittautumiset:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240 (viestiin sähköpostiosoite)

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

 

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.