Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
11:11, kaukohoitona

Valon Portti - hoitomeditaatio:

11:11 porttipäivä
ma 11.11.2019

klo 19-20

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia linjautumaan korkeimpaan potentiaaliinsa ja saamaan kokonaisvaltaisempi hyöty tästä voimapäivästä sekä sen vaikutuksesta tulevaan. Hoito sisältää integroitumista auttamaan muutoksessa.
Loppuvuosi on hyvin intensiivistä murrosvaihetta sen antaman mahdollisuuden myötä luoda valoisaa nykyhetkeä ja tulevaisuutta, sen sijaan että valitsisimme yhä uudelleen vanhan toimimattoman elämänluomuksen ylläpitämisen. Vanhasta irtautuminen on huomattavasti helpompaa nyt, kuin vielä jokunen kuukausi sitten. Mieli ei oleile enää entiseen tapaan vanhan vatvomisessa, ellei sitten siihen liity vielä omaa tiedostettua tai tiedostamatonta vastustusta kohdata itseään kuten on, nähdä totuutta, päästää irti ja mennä eteenpäin. Emme voi raahata mukana enää vanhoja ruosteisia kaavoja siirtyessämme alati korkeampaan tietoisuuteen, DNA:mme herätessä ja aktivoituessa. Kollektiivinen muutosvauhti on huima.
11-11 portissa vastaanotamme koodeja täydellistämään henkemme kehollistamista entisestään ja avaudumme laajempaan sydänykseyteen ympäröivän maailman kanssa.

Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen muutos- ja kasvuprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Osallistuminen 20€.
Ilmoittautumiset:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.