Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
12-12 -porttipäivä ja Täysikuu


Valon Portti -hoitomeditaatio:

12-12 porttipäivä ja Täysikuu
to 12.12.2019

klo 19-20

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio 12-12 -porttipäivänä ja vielä tällä kertaa sopivasti täysikuun voimallisissa energioissa. Parhaillaan on myös fantastisia planeettakuvioita käynnissä sekä Chiron paljastaa itsestäsi hyvin henkilökohtaisia puolia, joiden suhteen voit tuntea olosi todella haavoittuvaksi ja epämukavaksi niiden noustessa tietoisuuteesi pintaan tutkittavaksi ja työstettäväksi. Jos kuitenkin päätät tutkia niitä ja ottaa sen parantavan mahdollisuuden avosylin vastaan, on myöskin eheytyminen hyvin todennäköistä. Saatat aistia myös käpylisäkkeen aktivoitumista.
Täysikuun vaikutus tällä kertaa puolestaan tuo mahdollisuuden oivaltaa syvemmin mistä on kyse tammikuun 2020 Saturnus-Pluto kuviossa ja se voi nostattaa myös karmallisia kohtaamisia esiin kuten koko 12-12, joka on tänä vuonna karmisen syklin loppuunsaattamiseen tähtäävää.
Joulukuu on täyttä menoa tietoisuuden tietoisen avautumisen puolella, jos olet niin valinnut ja valmis siihen. 
12:12(12) portti tuo erityisiä koodeja, jotka auttavat vapautumaan kausaliteetistä. Gaia vapauttaa uuden tason DNA-koodeja auttamaan kehoa pääsemään tarvitsemiinsa värähtelyihin. Käsittelemme joulukuussa hyvin perusteellisella ja syvällä tasolla elämän vastustamista, luomiamme puolustusmekanismeja ja (hengen) valon tuomista fyysiseen kehoon.

Nyt on hyvä aika astua tietoisesti korkeampaan versioon itseensä ja elämänpolkuunsa, ja pysyä siellä niin hyvin kuin taitaa.
       
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen kasvun, kehityksen ja paranemisprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Osallistuminen 20€.
Ilmoittautumiset:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240 (viestiin sähköpostiosoite)

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

 

Netta Cosgrove on energiahoitajien kouluttaja, energiaterapeutti, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.