Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Viikon hoitojakso kaukoteitse

Valon Portti - Parantava Kaukohoito Viikon ajan päivittäin

3-9.12.2017
klo 20.30-21.00

Kehon, mielen ja sielun syväpuhdistusta, irtipäästämistä, läsnäolon syventämistä, korkeimpaan itseen ankkuroitumista.
Osallistujat saavat yhteensä 3½ tunnin ajan energiahoitoa/tietoisuuden kohotusta viikon aikana.

Tähän energiahoitosarjaan voi osallistua, jos tuntee olevansa siihen valmis ja on sitoutunut hyvin intensiiviseen puhdistukseen ja värähtelyjen kohoamiseen.
Hoidot keskittyvät mm. poistamaan mielen ehdollistumia, kielteisiä ohjelmointeja ja latauksia, alitajuisia ja tiedostettuja pelkoja, karmaa, myös sukulinjan puhdistusta. Tapahtuu vanhojen ajatus- ja käyttäytymismallien ja rajoittavien uskomusten purkua, omaa kasvua ja edistymistä estävien ja hidastavien tunnetukosten poistamista . Hoito edesauttaa korkeampaan sielupotentiaaliin.

Tämä rentouttava hoitosarja poistaa negatiivisia energioita, vaikutteita ja malleja niin tästä elämästä kuin aiemmistakin, niin omia että toisilta tulleita. Tämä mahdollistaa myönteisyyteen keskittymisen ja siten sen luomiseen elämässä.  Hoidot sisältävät maadoittumisen ja integroinnin.

Osallistujan on hyvä voida olla levossa joka päivä illan hoidon ajan, mutta menojen sattuessa tai muuten niin halutessaan, voi jättää hoidon väliin.

Hoitosarja voi nostattaa energiahoidoille tyypillisiä puhdistusoireita ennen, aikana ja jälkeen hoitojen.
Osallistumismaksu 50€.
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240.

~ Lähde nyt mukaan uuden alkuun ja juurru syvemmälle todelliseen Itseesi ja läsnäoloon! ~

Toivotan antoisaa hoitojaksoa kaikille osallistujille.
Lämpimästi tervetuloa prosessointiin mukaan!

Netta Pispa-Cosgrove on pitkänlinjan energiaterapeutti, energiahoitaja ja -kouluttaja, oneness ohjaaja, reikimaster, seichem master, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.