Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Parantava kaukohoito: Vastuunottaminen itsestä

Valon Portti - Parantava Kaukohoito:
Vastuunottaminen itsestä

to 16.11.2017
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia näkemään ja oivaltamaan kuinka luomme itse elämämme. Hoito kohdistuu auttamaan hoidon vastaanottajia ottaamaan vastuuta omista tekemisistään, sanomisistaan ja ajatuksistaan.

Hoidon aikana poistetaan mielessä, tietoisuudessa olevia esteitä, jotka aiheuttavat tilan, jonka tähden emme ole kyenneet syvästi näkemään ja oivaltamaan, kuinka omissa käsissämme elämämme on. Hoidossa poistetaan aikansa eläneitä mielen- ja käytöksen malleja.

Tämä tarkoittaa monen kohdalla samalla myös tunnekehon työstöä, alitajuisten pelkojen työstöä, karmista puhdistumista. Näitä työstetään hoidossa.

Kun otamme vastuun itsestä ja tekemisistämme, samalla loppuu syyllisten hakeminen ulkopuolelta. Alamme nähdä asioita laajemmasta mittakaavasta. Tämä kaikki tuo rauhaa sisimpään ja pystymme keskittämään energiamme rakentavammalla tavalla.

Hoidon aikana poistetaan myös sukulinjan karmaa, joka on vaikuttanut kehitystä hidastavasti tähän aiheeseen.
  
Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen paranemisprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten.
Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Pispa-Cosgrove on kokopäiväinen, pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.