Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Parantava kaukohoito: Luontaisten lahjojen aktivoiminen

Valon Portti - Parantava Kaukohoito:
Luontaisten lahjojen aktivoiminen

ke 22.11.2017
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujien luontaisia lahjoja aktivoitumaan.
Meillä jokaisella on valtavasti potentiaalia monilla eri tavoin. Tietynlainen urautunut näkemys omista kyvyistä ja lahjoista usein myös rajoittaa sitä kaikkea, minkä olisi mahdollista muissa olosuhteissa tulla ulos näkyväksi ja ilmaistua työn tai harrastusten kautta.  

Tässä hoidossa poistetaan tietoisuudessa olevia alitajuisia/tiedostettuja pelkoja, jumiutuneita ajatus-ja tunnemalleja, jotka estävät meitä ilmaisemasta luontaisia lahjojamme.
Toiselle se voi olla itsensä ilmaiseminen taiteen eri muotojen avulla, toiselle se voi olla esimerkiksi tietyn, luovan luonteenpiirteen rohkeampaa ilmaisemista.

Hoidon aikana poistetaan myös henkilökohtaista ja sukulinjan karmaa, joka on vaikuttanut estävästi tähän aiheeseen liittyen.

Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen paranemisprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten.

Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Pispa-Cosgrove on kokopäiväinen, pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.