Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Parantava kaukohoito: Nyt-hetkeen ankkuroituminen

Valon Portti - Parantava Kaukohoito:
Nyt-hetkeen ankkurointi
ti 5.12.2017
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujien tietoisuutta ankkuroitumaan enemmän läsnäolevaan hetkeen, sen sijaan että mieli vie meitä jatkuvasti pois käsillä olevasta hetkestä, sen kokemisesta.

Meidän ongelmamme ovat mielessämme ja siellä ne tapaavat paisua, jonka jälkeen ne alkavat hallitsemaan meitä, sen sijaan että käyttäisimme mieltämme tehokkaasti silloin kuin on aika toimia. Luomme usein ongelmia sinnekin, missä ongelmia ei edes ole.
Tehokasta ongelmanratkaisua on, kun pystyy päästämään irti koko asiasta ja rentoutuneessa tilassa usein ratkaisut nousevat spontaanisti tietoisuuteen.

Tämä hoitokerta keskittyy poistamaan niitä mielikehon, egotietoisuuden jumeja, jotka saavat meidät kelaamaan edestakaisin ongelmiamme. Mitä enemmän niistä vapaudumme, sen enemmän pystymme elämään läsnäolevana nyt-hetkessä. Kokien rentoutuneena elämää, ilman että mieli alituisesti on kiinnittyneenä eri asioihin ja miettii niitä.

Tämähän on valtavan iso aihe, ja pääsemme kyseiseen tilaan elämästä oppimalla. Tämä hoitotunti tuuppaa eteenpäin ja voi mahdollisesti tuoda antoisia oivalluksia omasta mielestä.

Hoidon aikana poistetaan myös henkilökohtaista ja sukulinjan karmaa, joka on vaikuttanut tähän aiheeseen kielteisesti.

Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen paranemisprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten.

Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa ja lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Pispa-Cosgrove on kokopäiväinen, pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.