Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Parantava kaukohoito: Linjautuminen sielunsuunnitelmaan

Valon Portti - Parantava Kaukohoito:
Linjautuminen sielunsuunnitelmaan
to 7.12.2017
klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia linjautumaan sielunsuunnitelmaansa.

Meillä jokaisella on jokin lahja, minkä voimme antaa itsessämme maailmalle ja elää onnellisen tyytyäväistä elämää sen myötä. Olemmeko linjassa tuon suunnitelman kanssa, joka sielullamme on varallemme?

Tapahtuuko elämämme soljuvasti vai koemmeko jatkuvasti, että minun täytyisi sittenkin olla jossain muualla, tehdä jotain muuta?
Voitko olla vapaasti oma itsesi, toteuttaa itseäsi, tehdä sitä työtä missä koet innostusta ja tyydytystä?

Ehkä olet vastoin sielusi ääntä pakottanut itsesi nykyisiin olosuhteisiin tuntien, että olet olosuhteiden uhri ja myös pyrkien todistelemaan itsellesi, että näin on. Siinä kohtaa on hyvä tarkastella itseään ja keskittyä jälleen näkemään ja löytämään ne asiat, mitkä luonnollisella tavalla kuuluvat elämääsi, ovat hyvin luontainen ja erottamaton osa sinua.

Mistä olit kiinnostunut lapsena ja nuorena ollessasi? Mitä vedät luonnollisesti puoleesi?
Kun olet vapaalla ja lomalla, mitkä ovat mielenkiinnon kohteet silloin, kun sinulla on aikaa ja tilaa tehdä mitä haluat ja mitä toteuttaa? Mitkä ovat luontaisia kykyjäsi, mistä olet aidosti kiinostunut? Minkälainen tekeminen rentouttaa sinua ja minkä parissa aika lentää siivillä? Mikä tekeminen saa sinut tuntemaan onnellisuutta, minkä ominaispiirteesi käyttäminen saa sinut rauhoittumaan ja keskittymään? Minkä ajattelminen saa sinut innostumaan ja täyteen energiaa? Mikä tuottaa sinulle iloa? Minkä tekeminen tekee sinut iloikseksi? Haluatko palvella ja auttaa toisia? Onko erityislahjasi verbaalinen kykysi tai lämmin, toiset huomioiva sydämesi? Oletko parhaimmillasi ryhmässä vai itsenäisessä työskentelyssä? On hyvä kysyä itseltään kysymyksiä, joita ei ole ehkä ikinä aiemmin tullut pohtineeksi. Vastaukset ovat olemassa, meidän tulee vain hiljentyä kuuntelemaan.

Tässä hoitosessiossa puhdistetaan niitä egomielen luomuksia, jotka estävät meitä yhdistymästä puhtaasti sielunsuunnitelmaamme ja siten elämään elämämme menestystarinaa. 

Hoidon aikana poistetaan myös henkilökohtaista ja sukulinjan karmaa, joka on vaikuttanut tähän aiheeseen kielteisesti.

Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen paranemisprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten.

Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa ja lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Pispa-Cosgrove on kokopäiväinen, pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.