Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Parantava kaukohoito: Kohtuuttomuuden sietäminen

Valon Portti - Parantava Kaukohoito:
Kohtuuttomuuden sietäminen
ma 11.12.2017

klo 19-20, 20€

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia sietämään kohtuuttomuutta ja myös hyväksymään ja ymmärtämään sitä.

Tässä hoitosessiossa puhdistetaan niitä tietoisuudessa olevia tukoksia, jotka estävät meitä sietämästä kohtuuttomuutta, hyväksymästä sitä.
Oli se sitten itsessä esiintyvää kohtuuttomuutta jonkin luonteenpiirteen tai tavan suhteen tai olkoon se kanssaihmisissä tai ihmiskunnassa ilmeneviä piirteitä.

Helposti tietysti näemme toisissa kohtuuttomuutta, mutta jos se häiritsee itseään, usein on tilanne että kannamme itsessämme myös kohtuuttomuutta sitä välttämättä tiedostamatta laisinkaan. Sen tähden siihen reagoi helposti ulkopuolella sitä havaitessaan. Toiset voi nähdä, itseään on katsottava.

Hoidon aikana poistetaan myös henkilökohtaista ja sukulinjan karmaa, joka on vaikuttanut tähän aiheeseen kielteisesti.

Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen paranemisprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti.

Hoito vastaanotetaan omassa rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten.

Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa ja lääkitystä.

Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lähemmäs todellista Itseäsi!

Netta Pispa-Cosgrove on kokopäiväinen, pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.