Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
TAMPERE, Oneness Herääminen ykseyteen -kurssi

ONENESS Herääminen Ykseyteen -kurssi, TAMPERE
9-10.12.2017

la klo 10-17.30, su 9-17.30
Aaltosenkatu 47

Kurssin käytyäsi olet Deekshan eli Ykseyden siunauksen välittäjä. Deeksha on lyhyt & nopea, korkeavärähteisen energian välitys, joka auttaa tietoisuuden kohoamisessa, siirtymään mielen ohjauksesta sydämestä käsin elämiseen. Deekshalla autat itseäsi ja halutessasi myös toisia.

Kasvamme vähitellen ulos mielen rajoittuneista ehdollistumista. Alamme nähdä ja kokea tuomitsematta elämän kuten se on. Rauhassa hyväksyen, tasapainossa pysyen ja havainnoiden. Alamme nähdä elämämme tapahtumat ja ihmiset kuten he ovat, ja tämä vapauttaa ulkopuolisten tilanteiden jatkuvasta kontrolloimis- ja muuttamispaineesta. Alamme kokea onnellisempaa, stressivapaata elämää vastuumme kantaen.

Kurssi koostuu henkisen heräämisen- ja kasvun askelista. Lisäksi kundaliini- ja chakrameditaatiot.
Työstämme tärkeimpiä ihmissuhteitamme, vapauttaen niissä olevia latauksia (henk.koht. prosessit). Tämä avaa sydäntä, tuo anteeksiantoa ja koet suhteesi ja elämäsi tyydyttävämpänä kuin aiemmin.

Kurssille voi osallistua kuka tahansa, miltä tahansa elämänpolulta. Tämän kurssin anti voi aloittaa täydellisen sisäisen muutoksen itsessäsi ja elämän kokemisessa, auttaen sinua luomaan sisäisen rauhan täyttämän, harmonisemman elämän.

Kurssinvetäjä, Netta Pispa-Cosgrove, on koulutettu Intiassa Oneness Universityssä Oneness ohjaajaksi. Oneness on uskontoihin sitoutumaton henkisen kasvun menetelmä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kahden päivän kurssi: 200e (opisk.eläkel.työttöm. 180e, kertaajat 100e)
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.