Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Mt Shasta-transmissio, kaukoteitse

Valon Portti: Mount Shasta -transmissio
ti 21.11.2017
klo 19-20

Haluatko itsellesi fantastisen paikan/tilan, jossa meditoida tai tarvittaessa rentoutua muuten vain?

Nyt se on mahdollista oman tietoisuutesi kautta, vastaanottamalla tämän transmission, jossa tuodaan voimakas yhteys tähän maapallon yhdestä voimapaikoista, Shasta-vuoreen (California, USA).
 
Transmissioon osallistujat saavat itselleen voimakkaamman yhteyden Mt Shastaan, sen energiaan.
 
Voit sen jälkeen hyödyntää tätä rauhoittavaa yhteyttä meditaatioissasi, mahdollistaaksesi nopeamman pääsyn syvään tietoisuudentilaan. Voit myös transmission jälkeen täyttää olemuksesi Mt Shastan energialla ja rentoutua, kun mieli käy ylikierroksilla tai olet stressaantunut. Kannattaa myös kokeilla nukkumaan mennessä tai jos tapaat heräillä öisin.
Jos vedät esim. hyvinvointiryhmiä, voit kokea hyötyä tästä vakaan maadoittavasta tilasta, jossa voit levätä ennen alkua.  Tätä transmissiota voi hyödyntää monin eri tavoin eri yhteyksissä.

Mikä on Mt Shasta -transmissio? Transmissio on lähinnä verrattavissa initiaatioon (vihkimykseen), ja vastaanottajat kokevat usein sen syvästi rentouttaen, koska se vaikuttaa syvällä tietoisuuden tasoilla, auttaen siten saamaan toimivan ja hyvän yhteyden kyseisen transmission energiaan. Olen saanut kyvyn välittää transmissioita toistakymmentä vuotta sitten opettajaltani.

Transmissiotunnin ajan osallistujan tulee vastaanottaa transmissio rentoutuneena aloillaan. Energiahoidoille tyypilliset puhdistusoireilut ovat mahdollisia etukäteen, aikana ja jälkeenpäin kun energiajärjestelmä ja keho valmistautuvat sekä integroituvat kohoavaan värähtelyyn.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Osallistuminen 50e.
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240.


Energiaterapeutti, kouluttaja Netta Pispa-Cosgrove