Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Machu Picchu -transmissio, kaukoteitse


Valon Portti: Machu Picchu -transmissio
pe 24.11.2017
klo 19-20

Haluatko itsellesi fantastisen paikan/tilan, jossa meditoida tai tarvittaessa rentoutua muuten vain?
Olet ehkä kuullut maapallon eri paikoista, joissa on erityinen energia. Se on mahdollista kokea myös ilman matkustamista.

Nyt se on mahdollista oman tietoisuutesi kautta, vastaanottamalla tämän transmission, jossa tuodaan voimakas yhteys tähän maapallon yhdestä voimapaikoista, Machu Picchu-vuorijonoon (Peru).
 
Transmissioon osallistujat saavat itselleen voimakkaamman yhteyden Machu Picchuun, sen energiaan.
 
Voit sen jälkeen hyödyntää tätä rauhoittavaa yhteyttä meditaatioissasi, mahdollistaaksesi nopeamman pääsyn syvään tietoisuudentilaan.
Voit myös transmission jälkeen täyttää olemuksesi Macchu Picchun energialla ja rentoutua, kun mieli käy ylikierroksilla tai olet stressaantunut. Kannattaa myös kokeilla nukkumaan mennessä tai jos tapaat heräillä öisin.
 
Jos luennoit tai vedät hyvinvointiryhmiä ym, voit kokea hyötyä tästä vakaan maadoittavasta tilasta, jossa voit levätä ennen alkua.  Tätä transmissiota voi hyödyntää monin eri tavoin eri yhteyksissä.
Voit tehdä myös rentouttavia mielikuvamatkoja, mutta nyt samalla saaden upean, todellisen avun Machu Picchun energiasta konkreettisesti itsessäsi! Riippuen kyvyistäsi, voit myös nähdä sisäisesti ympärillesi kuin olisit paikanpäällä, tai voit tuntea tuulen, kokea tuoksuja ja aistia majesteettisen hiljaisuuden.

Mikä on Machu Picchu -transmissio? Transmissio on lähinnä verrattavissa initiaatioon (vihkimykseen), ja vastaanottajat kokevat usein sen syvästi rentouttaen, koska se vaikuttaa syvällä tietoisuuden tasoilla, auttaen siten saamaan toimivan ja hyvän yhteyden kyseisen transmission energiaan. Olen saanut kyvyn välittää transmissioita toistakymmentä vuotta sitten opettajaltani.

Transmissiotunnin ajan osallistujan tulee vastaanottaa transmissio rentoutuneena aloillaan. Energiahoidoille tyypilliset puhdistusoireilut ovat mahdollisia etukäteen, aikana ja jälkeenpäin kun energiajärjestelmä ja keho valmistautuvat sekä integroituvat kohoavaan värähtelyyn.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Osallistuminen 50e.
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240.


Energiaterapeutti, kouluttaja Netta Pispa-Cosgrove