Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Arkkienkeli Mikael-transmissio

Valon Portti: Arkkienkeli Mikael -transmissio
ke 6.12.2017
klo 19-20

Transmissioon osallistujat saavat itselleen voimakkaamman yhteyden Arkkienkeli Mikaeliin, hänen tietoisuuteensa ja energiaansa.
Arkkienkeli Mikael tunnetaan rohkeuden ja suojelemisen enkelinä, joka auttaa vanhojen sidosten ja pelkojen poistamisessa.

Transmissio antaa voimistetun avun hänen läsnäolon ja tietoisuutensa kanssa aina kun tarvitset sitä; omissa meditaatioissasi, mahdollistaaksesi kohonneen tietoisuudentilan, tai kun mieli käy ylikierroksilla ja olet stressaantunut ja tarvitset selkeyttä asioihisi.  Voit hyödyntää sitä joko hoitotilanteissa tai esim. keskustelun tukena.

Osallistuminen tähän transmissioon voimistaa ja selkeyttää yhteyttäsi Mikaeliin. Käyttäessäsi transmissiota, voit huomata samalla myös kommunikointiyhteyden syvenevän.  
Transmission aikana vapautuu energiajärjestelmästä ja egotietoisuudesta esteitä ja tukoksia, jotka estävät syvemmän yhteyden olemassaoloa.
Ideanahan on luonnollisestikin avata yhteys Mikaeliin, tarjota perusta, josta osallistuja pystyy luomaan alati syvenevän yhteyden itselleen Arkkienkeli Mikaeliin. Tätä prosessia säätelee oma aktiivisuus.

 

Mikä on Arkkienkeli Mikael -transmissio?

Tämä transmissio on lähinnä verrattavissa initiaatioon eli vihkimykseen, joita energiahoitokursseilla olleet ovat tottuneet vastaanottamaan. Vastaanottajat kokevatkin sen usein voimakkaan rentouttavasti, sen vaikuttaessä syvälle tietoisuuteen ja hermojärjestelmään,  tullen osaksi niitä sekä auttaen siten saamaan toimivan ja hyvän yhteyden korkeampaan tietoisuuteen, tällä kertaa Arkkienkeli Mikaeliin.
Olen saanut kyvyn välittää transmissioita toistakymmentä vuotta sitten opettajaltani.

Hoidon aikana poistetaan myös henkilökohtaista ja sukulinjan karmaa, joka on hidastanut henkistä kasvua ja on ollut esteenä avoimille yhteyksille enkelikuntaan.

Hoidossa käytetään Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta, joka aktivoi luontaisen paranemisprosessin osallistujan vastaanottokapasiteetin mukaisesti. Transmission aikana tapahtuu siten myös paljon 'tavallista' energiahoitoa.

Transmissiotunnin ajan osallistujan tulee vastaanottaa transmissio levossa aloillaan.

Energiahoidoille tyypilliset puhdistusoireilut ova todennäköisiä jo etukäteen, transmission aikana ja jälkeenpäin, kun energiajärjestelmä ja keho valmistautuvat ja kokevat kohoavan värähtelyn ja tietoisuudentilan.
Integroituminen jälkeenpäin kestää yleensä 3-5 päivää, jonka aikana ei suositella muita luontaisterapioita.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan enkeliyhteyksiin!

Osallistuminen 50e.
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240.

Netta Pispa-Cosgrove on kokopäiväinen, pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.