Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
ALAVUS, MA'A Äiti Maa I-kurssi (itsehoito, meditaatiot)

MA'A Äiti Maa hoitomenetelmä I-taso
(itsehoito ja meditaatio)

to 28.12.2017
klo 10-18

Kurssi antaa osallistujalle helposti omaksuttavan, lempeän voimakkaan energiahoitamisen kyvyn sekä meditaatioita avuksi omaan kasvuun ja hyvinvointiin. Sopii aloittelijoille ja jo kokeneimmille.

Osallistuja saa fyysisen kehon hoidon lisäksi apua tunnepuolelle ja ajatusmaailmaansa, henkiseen kasvuun.
Äitimaan hoitoenergia ja tietoisuus vaikuttavat syvillä tasoilla hoitaen ja poistaen ongelmia juurineen, tuoden pysyvää ja myönteistä muutosta.
Kurssin antina on myös vankka yhteys Äiti Maahan, maadoittumisen vahvistaminen, yhdistyminen Äiti Maan sydämeen, joka myös lisää läsnäolemisen kykyä ja lisää sydäntietoisuutta elämään.

Äiti Maalla on voima puhdistaa hyvinvointiamme rajoittavia ehdollistumia, toimintamalleja, alitajuisia pelkoja, - painolastia ylipäätään. Maadoittuminen on kehossaan läsnäolemista ja Äitimaa auttaa avaamaan luovuuttasi ja tuo aitoa iloa olemukseen.

Kurssin hoitojen ja meditaatioiden vaikutuksesta osallistuja saa kokea yhteytensä voimistuvan pysyvästi sisäiseen ydinolemukseensa, korkeimpaan itseensä.

Äitimaa -hoidot ja -meditaatiot, tuovat elämän kokemiseen tasapainottavaa rauhaa ja onnellisuutta. Elämänlaatunsa voi kokea parantuvan, kun myötätuntoinen hyväksyntä ja ymmärrys kasvaa stressitason laskiessa.

Sydämesi avautuu yhä enemmän näkemään, havainnoimaan ja todella kokemaan aidosti elämää.
Kurssilaiset saavat yhteyden Äiti Maan parantaviin värähtelyihin myös kivien, kristallien, kasvien ja värien kautta ja saa siten käyttöönsä niiden laajan hyödyn.
Kurssin käynyt voi itsensä hoitamisen lisäksi myös puhdistaa esim. rakennuksissa ja eri tiloissa esiintyvää negatiivista, raskasta energiaa, poistaa haitallisia energiasiteitä ym.

Tämä kurssi auttaa sinua Kristustietoisuuteen (tarkoittaa: ihmiskehityksen korkeammille tietoisuuden tasoille, uskontoihin sitoutumaton).
Osallistuja vastaanottaa kaksi eri vihkimystä: initiaation Äitimaan energiaan/tietoisuuteen sekä initiaation Kristusenergiaan ja tietoisuuteen.

Salli Äiti Maan hoivaavan voiman koskettaa ja tule mukaan sisäiseen muutokseen ja sitä kautta mieleisesi elämän luomiseen!

Ykköskurssin jälkeen on mahdollista käydä päivän kestävä II-tason kurssi, jolla saadaan lisäoppia ja initiaatio toisten hoitamiseen. III-taso on syventävä taso, intensiivikurssi heille, ketkä haluavat entisestään voimistaa hoitojaan ja mennä syvemmälle itensä työstämisessä.

Osallistumismaksu 150e, (opisk.eläkel.tyött. 135e, kertaajat 75e)

Kurssipaikkana Valon Portti, Kirkkotie 1
Kurssinvetäjänä: Hoitomenetelmän perustaja, energiaterapeutti, kouluttaja Netta Pispa-Cosgrove
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Lisätietoja hoitomenetelmästä: aitimaa.fi