Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Maskuliinisen ja feminiinisen tasapainoitus

Valon Portti - Hoitomeditaatio:
Maskuliinisen ja feminiinisen tasapainoitusta

ke 17.1.2018
klo 19-20


Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana poistetaan tietoisuudessa olevia tukoksia, jotka ylläpitävät maskuliinisen ja feminiinisen epätasapainoa.

Hoidon aikana poistetaan rajoittavia malleja ja pelkoja, jotka estävät meitä rentoutumasta elämän virtaan, ja jotka ylläpitävät näiden kahden luomisenergian epäharmonista suhdetta.

Hoidon aikana vastaanotetaan korkeavärähteisiä taajuuksia, hoitavia värähtelyjä, jotka ankkuroivat meitä syvemmälle omaan korkeampaan itseen ja jotka mahdollistavat korkeamman havainnoimisen.

Hoidossa käytetään korkeavärähteistä Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta.

Hoito vastaanotetaan rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana ja/tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Osallistumismaksu 20e. 
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Netta Pispa-Cosgrove on kokopäiväinen, pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.