Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Rakkaus itseä kohtaan, itsensä rakastaminen

Valon Portti - Hoitomeditaatio:

Rakkaus itseä kohtaan, itsensä rakastaminen
ti 23.1.2018
klo 19-20

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia korkeampaan tietoisuudentilaan, jossa on mahdollista rakastaa itseään pyyteettömästi.
Hoidon aikana poistetaan tietoisuudessa olevia tukoksia, jotka ylläpitävät mallia, joka laittaa kokemaan itsensä arvottomaksi vastaanottamaan rakkautta, ettei ole rakkauden arvoinen.

Pyrimme rakastamaan toisia parhaan kykymme mukaan, mutta jos pohja on heikko eli emme rakasta itseämme aidosti, kykymme rakastaa toisia pyyteettömästi on yhtä huteralla perustalla, vaikka kuinka toisin itsellemme uskottelisimme. Sen tähden on tärkeää pystyä elämään aidosta itsestä käsin, joka on vapaa egon rajoitteista. Pohjimmiltamme olemme rakkautta. Sitä ei voi naahia ulkopuolelta, vaan tulee ensisijaisesti kokea itse olevansa rakkautta. Silloin se on pysyvä ja aito kokemus, ja rakkaus virtaa luonnollisesti, valikoimatta kohdetta.

Hoidon aikana vastaanotetaan korkeavärähteisiä taajuuksia, hoitavia värähtelyjä, jotka ankkuroivat meitä syvemmälle omaan korkeampaan itseen ja jotka mahdollistavat korkeamman havainnoimisen.

Hoidossa käytetään korkeavärähteistä Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta.

Hoito vastaanotetaan rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana ja/tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Osallistuminen 20e. 
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Netta Pispa-Cosgrove on kokopäiväinen, pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.