Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Itseluottamus muutoksen aikoina

Valon Portti - Hoitomeditaatio:

Itseluottamus muutoksen aikoina
pe 26.1.2018
klo 19-20

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia korkeampaan tietoisuudentilaan, jossa on mahdollista kokea itseluottamusta ja rohkeutta nykypäivän nopeiden muutosten keskellä.

Ihmiskunnan valtavan nopean tietoisuudentason kohoamisen aikana, voimme jähmettyä kaaoksen keskellä, alitajuisten pelkojen ja mallien poistuessa ja puhdistuessa ja saatamme kokea tarvetta rauhoittua omaan tilaamme ja voimaamme, jotta voimme muistaa todellisen olemuksemme jälleen ja kokea sen syvän rauhan ja itseluottamuksen itsessämme.

Tämä hoitomeditaatio keskittyy vahvistamaan osallistujien itseluottamusta.

Hoidon aikana vastaanotetaan korkeavärähteisiä taajuuksia, hoitavia värähtelyjä, jotka ankkuroivat meitä syvemmälle omaan korkeampaan itseen ja jotka mahdollistavat korkeamman havainnoimisen.

Hoidossa käytetään korkeavärähteistä Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta.

Hoito vastaanotetaan rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana ja/tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Osallistuminen 20e.
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Netta Pispa-Cosgrove on kokopäiväinen, pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.