Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Puuteohjelmoinnin purkaminen

Valon Portti - Hoitomeditaatio:

Puuteohjelmoinnin purkaminen
su 28.1.2018
klo 19-20

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia korkeampaan tietoisuudentilaan, jossa on mahdollista olla vapaa aiemmista ohjelmoinneistaan puutteeseen liittyen.

On mahdollista kokea itsensä maailmassa, jossa ei jatkuvasti puutu jotain, vaan päinvastoin pystymme havainnoimaan ja kokemaan maailman pystyvän antavan, ja antamaan meille kaiken tarvitsevamme. Pystymme rauhaisasti luottamaan itseemme, elämäämme ja sen kantavuuteen. Puutetietoisuuden poistuessa, näemme eri tavoin. Näemme runsauden kautta, emme puuttumisen kautta. Rentoudumme elämään.  

Tämä hoitomeditaatio keskittyy poistamaan puutetietoisuuden taajuutta osallistujista.

Hoidon aikana vastaanotetaan korkeavärähteisiä taajuuksia, hoitavia värähtelyjä, jotka ankkuroivat meitä syvemmälle omaan korkeampaan itseen ja jotka mahdollistavat korkeamman havainnoimisen.

Hoidossa käytetään korkeavärähteistä Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta.

Hoito vastaanotetaan rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana ja/tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Osallistuminen 20e.
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Netta Pispa-Cosgrove on kokopäiväinen, pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.