Kalenteri

Edellinen kuukausi Edellinen päivä Seuraava päivä Seuraava kuukausi
Vuoden mukaan Kuukauden mukaan Viikon mukaan Tänään Etsi Siirry kuukauteen
Hoitomeditaatio: Mestarius

Valon Portti - Hoitomeditaatio:

Mestarius
ti 30.1.2018
klo 19-20

Tämä on energiahoito/tietoisuussessio, jonka aikana autetaan osallistujia korkeampaan tietoisuudentilaan, jossa on mahdollista uskoa ja kokea itsensä Mestarius mahdolliseksi, ja vakaasti kulkea sitä kohti. Eikä niinkään kulkea sitä kohti, vaan kokea se jo tässä ja nyt.

Henkisen kasvun tiellä kulkevat ovat usein innostuneita siitä valtaisasta potentiaalista, minkä se sisältää ja jonka he pystyvät näkemään siinä. Kasvun omaan mestariuuteen, kuinka suurenmoista! Hetken innostus ja ilo, kunnes ego kapsahtaa kehiin ja pilaa hyvän mahdollisuuden. Alamme välittömästi tai hetken kuluttua, tietoisesti tai tiedostamattamme,  toistaa ja tuntea itsellemme ulkopuolelta imettyjä uskomuksia heikkoudesta, osaamattomuudesta ja voimattomuudesta.  Minäkö Mestari?

Tämä hoitomeditaatio keskittyy vapauttamaan osallistujia tietoisuuden esteistä, jotka kahlehtivat alempaan värähtelytasoon ja sitä myötä estävät mestariuden ilmentymistä itsessämme.

Hoidon aikana vastaanotetaan korkeavärähteisiä taajuuksia, hoitavia värähtelyjä, jotka ankkuroivat meitä syvemmälle omaan korkeampaan itseen ja jotka mahdollistavat korkeamman havainnoimisen.

Hoidossa käytetään korkeavärähteistä Puhtaan Alkulähteen energiaa ja tietoisuutta.

Hoito vastaanotetaan rauhassa rentoutuen, aloillaan leväten. Energiahoidolle tyypillisiä puhdistusoireita voi ilmetä ennen, aikana ja/tai jälkeen hoidon.
Energiaterapiaa ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin antamaa hoitoa tai lääkitystä.

Osallistuminen 20e.
Ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5002240

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Netta Pispa-Cosgrove on kokopäiväinen, pitkänlinjan energiahoitaja, reiki master, seichem master, energiaterapeutti ja kouluttaja, oneness ohjaaja, MA'A Äiti Maa hoito- ja meditaatiomenetelmän perustaja.